Logo

Τρεις ανήλικοι "ρήμαζαν" τα περίπτερα στη Λιβαδειά



 
 

Τρεις Έλληνες ανήλικοι συνελήφθησαν με την κατηγορία των κλοπών από περίπτερα σε κεντρικά σημεία της πόλης της Λιβαδειάς. Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στη Λιβαδειά από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί, επίσης, συνέλαβαν ακόμα τρεις Ελληνίδες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης κλοπών σε βάρος περιπτέρων, με τις τελευταίες να έχουν διαπραχθεί την 27 & 28-09-2018, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους κατηγορουμένους.

Από την ενδελεχή έρευνα, προέκυψε ότι οι δύο εκ των ανηλίκων, το χρονικό διάστημα από 31-08 έως και 28-09-2018, εμπλέκονται σε τουλάχιστον 14 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής, ενώ για τον τρίτο ανήλικο, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του, στην κλοπή που διαπράχθηκε την 27-09-2018.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι κατηγορούμενοι προέβαιναν στη θραύση των κλειδαριών των κερματοδεκτών, ηλεκτρικών παιγνιομηχανών (κουρσάκια) που διέθεταν οι εν λόγω επιχειρήσεις, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά σε κέρματα, ενώ επίσης παραβίαζαν τις κλειδαριές από τα ψυγεία αυτών και αφαιρούσαν τρόφιμα (γλυκά και παγωτά), αναψυκτικά κ.α.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι οι  συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς, έχουν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για συναφή αδικήματα.

Σημειώνεται, ότι την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το  Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς,

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-9-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά