Logo

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού 31χρονου στο hot spot της Μαλακάσας



 
 

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν έναν 25χρονο αλλοδαπό ως δράστη του θανάσιμου τραυματισμού 31χρονου από τη Συρία κατά την πρόσφατη άγρια συμπλοκή στον χώρο της δομής φιλοξενίας προσφύγων και παράτυπων μεταναστών  στη Μαλακάσα.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος ταυτοποιήθηκε από το  Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Το θύμα  βρέθηκε μέσα σε κοντέινερ και, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι η συμπλοκή είχε λάβει χώρα το περασμένο Σάββατο. Ομάδες Αφγανών και Σύριων συγκρούστηκαν  χρησιμοποιώντας ξύλα, λοστούς, πέτρες και μαχαίρια, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου και τον τραυματισμό άλλων εννέα προσφύγων, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Του αιματηρού περιστατικού ακολούθησε εκτεταμένη έρευνα, στα πλαίσια  της οποίας προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής 106 αλλοδαποί. Έντεκα εξ αυτών συνελήφθησαν, καθώς ταυτοποιήθηκαν ως συμμετέχοντες στη συμμετοχή τους στη συμπλοκή και σε βάρος τους  σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για βαριά και επικίνδυνη σωματική βλάβη και ληστεία, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά