Logo

Θύμα ληστείας δημοσιογράφος - Ήταν στο σπίτι μαζί με το παιδί της



 
 

Η δημοσιογράφος περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του παιδιού της ηλικίας 2,5 ετών, την ώρα που ήρθε αντιμέτωπη με τον ληστή.

Η Κάτια Νιάκαρη προσπαθούσε να βάλει το παιδί της για ύπνο όταν άκουσε έναν θόρυβο και σηκώθηκε να δει περί τίνος επρόκειτο. Τότε ήρθε αντιμέτωπη με έναν άγνωστο άνδρα που βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού. Το παιδάκι της σηκώθηκε κι εκείνη απευθυνόμενη στον ληστή είπε ότι δεν είχε χρήματα στο σπίτι ενώ τον παρακάλεσε να μην πειράξει το παιδί της, το οποίο πήρε αγκαλιά.

Ωστόσο ο δράστης σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, την χτύπησε με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια την έδεσε σε μια καρέκλα, ενώ έδεσε το στόμα της με μονωτική ταινία. Το παιδί αντιλαμβανόμενο την κατάσταση άρχισε να κλαίει και να φωνάζει.

“Του έλεγα ότι παίζαμε παιχνίδι, με είδε μέσα στα αίματα”, είπε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε: “ήμουν τυχερή γιατί δεν πείραξε το παιδί”.

Ο δράστης στη συνέχεια έψαξε όλο το σπίτι, ωστόσο δεν βρήκε τίποτα και έφυγε με άδεια χέρια.

Η Κάτια Νιάκαρη από τις 9:00 έως τις 11:00 ήταν δεμένη και φιμωμένη και μόνο έπειτα από δύο ώρες οπότε και κατάφερε να αφαιρέσει από το στόμα της τη μονωτική ταινία, να συρθεί μέχρι την έξοδο και να φωνάξει για βοήθεια. Ένας από τους γείτονες την άκουσε και κάλεσε την αστυνομία. Η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί προανάκριση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά