Logo

Κρήτη: Άγριο φονικό σε καφενείο στο Ηράκλειο - Συνελήφθη ο δράστης [φωτο]



 
 

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης μέσα σε καφενείο στην περιοχή Δειλινά στο Ηράκλειο Κρήτης.  Θύμα είναι μία 53χρονη γυναίκα, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, ενώ θα έπιανε δουλειά.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι στο καφενείο περίμενε τη γυναίκα συγγενικό της πρόσωπο και ότι ακολούθησε άγριος καυγάς που είχε ως αποτέλεσμα η 53χρονη να πέσει νεκρή μετά από πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε στην κοιλιακή χώρα. 

Όπως επισημαίνει το flashnews.gr, το αιματηρό συμβάν  εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών καθώς  πρόκειται για κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε στο σημείο,  αλλά λίγο αργότερα η γυναίκα κατέληξε.

Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του διέφυγε από το σημείο με μοτοσικλέτα, ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη. 

Ο συλληφθείς είναι ένας 60χρονος άνδρας, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου και ανακρίνεται. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, του ekriti.gr, ο 60χρονος δράστης είναι πρώην κουνιάδος της 53χρονης, ο οποίος, όταν εκείνη άνοιγε το πρωί το καφενείο - καφετέρια όπου εργαζόταν λογομάχησε μαζί της και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε στην κοιλιά. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου βρίσκονται και αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, οι οποίοι καταθέτουν για το τραγικό περιστατικό.  

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Για την σύλληψη του δράστη η  Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Συνελήφθη, σήμερα (10.10.2018.) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου 60χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 53χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, ο 60χρονος κατηγορείται ότι σήμερα το πρωί, με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα την 53χρονη.

Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

φονικό δειλινά


 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-10-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά