Logo

Κρήτη: Ξέσπασε σε λυγμούς και αρνήθηκε δικηγόρο ο δράστης του φόνου της 53χρονης



 
 

Την ώρα που οι συγγενείς της άτυχης 53χρονης που δολοφονήθηκε άγρια την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης θρηνούν το χαμό της, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 60χρονος κατά την προανακριτική διαδικασία εμφανίστηκε συντετριμμένος και μετανιωμένος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι στιγμής αρνείται νομικής υπεράσπισης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν συνελήφθη ουδεμία αντίσταση προέβαλε, ενώ φαινόταν “χαμένος”.

Ο 60χρονος ο οποίος ομολόγησε τον φόνο της 53χρονης πρώην νύφης του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στη συνέχεια, ο καθ’ ομολογία δράστης του φονικού που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του. Έτσι, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου θα οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να παρουσιαστεί στον ανακριτή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στους αστυνομικούς προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ο ίδιος δεν φαινόταν να έχει συναίσθηση του περιβάλλοντος και αρκετές φορές ξεσπούσε σε λυγμούς. Ο 60χρονος κατά την προανακριτική διαδικασία επαναλάμβανε συνεχώς ότι είχε σαν οικογένεια τα ανίψια του και τη μητέρα τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά