Logo

Δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν για εμπλοκή σε κύκλωμα πώλησης όπλων και ναρκωτικών



 
 

Μεγάλη επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης όπλων και ναρκωτικών βρίσκεται σε εξέλιξη. την Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις τουλάχιστον έντεκα ατόμων.

Πρόκειται για έξι Έλληνες, ανάμεσα στους οποίους και δύο αστυνομικοί και πέντε Αλβανούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες εν ενεργεία αστυνομικούς είναι αρχιφύλακας, υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος. Φέρεται να συνελήφθη μαζί με άλλους οκτώ από τους συλληφθέντες. Ο δεύτερος υπηρετεί σε αστυνομική υπηρεσία στα Γρεβενά. Για τον εν λόγω αστυνομικό λέγεται πως  η επαφή του με το κύκλωμα ήταν τυχαία αφού ο ίδιος, σύμφωνα με μαρτυρίες,  φαίνεται να εξυπηρετούσε άλλο κύκλωμα στα Γρεβενά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δύο αστυνομικών συνελήφθη επ' αυτοφώρω να πουλά ναρκωτικά. 

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν, ότι οι έρευνες έχουν επεκταθεί σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι ίδιες πηγές έλεγαν πως το κύικλωμα δρούσε κυρίως στα Τρίκαλα - όπου έλαβε χώρα μεγάλο μέρος της αστυνομικής επιχείρησης μετά από παρακολούθηση μηνών - καθώς και στην Αθήνα. Τόνιζαν, μάλιστα, ότι πρόκειται για ένα μεγάλο κύκλωμα η δράση του οποίου έχει καταγραφεί πλήρως κατά τη νόμιμη παρακολούθηση στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας.  

Γιος και ανιψιός ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ ανάμεσα στους συλληφθέντες 

Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνεται και άνδρας ο οποίος είναι γιος και ανιψιός ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εξυπηρετούσε το κύκλωμα ως ενδιάμεσος, ενώ είναι ύποπτος και για άλλες έκνομες ενέργειες.  Οι πληροφορίες λένε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη στην Αθήνα σε διαμέρισμα της συντρόφου του, όπου επρόκειτο να συναντηθεί με γνωστό κακοποιό Αλβανικής καταγωγής.

Ωστόσο, ο Αλβανός, που θεωρείται ειδικός στη διακινηση όπλων και ναρκωτικών δεν πήρε στο ραντεβού, γεγονός που προκαλεί υποψίες ότι μπορεί να ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή από κάποιον.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί  κοκαΐνη, χασίς, όπλα, κοσμήματα, παλιές εικόνες αλλά και αντίγραφα ζωγραφικών πινάκων αξίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-10-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά