Logo

Χειροπέδες σε φυγόποινο που μετέφερε 35 κιλά χασίς στα Ιωάννινα



 
 

Ένας 61χρονος Έλληνας, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη και πλαστογραφία, αποφάσισε να συνεργαστεί με Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών, για να εισάγει μεγάλες ποσότητες στη χώρα.

Από την Καλαμάτα, όπου είχε καταδικαστεί με αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, βρέθηκε να κινείται με νοικιασμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή της Τύριας Ιωαννίνων, όπου τον ακινητοποίησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί της Μεικτής Ομάδας Συνοριακής Δράσης που έστηναν μπλόκα στην Εγνατία Οδό!

Στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν δύο σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 35 κιλών και 433,5 γραμμαρίων.

Ο 61χρονος συνελήφθη και προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών όπου διαπιστώθηκε ότι είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και επτά μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, την οποία ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων έδωσε εντολή να εκτίσει, ενώ του άσκησε και δίωξη για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση. Το αυτοκίνητο που ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεων κατασχέθηκε, όπως και το κινητό του δράστη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά