Logo

Πάτρα: "Αποθήκευε" το χασίς σε θερμοκήπιο και το πουλούσε σε... σπιρτόκουτα



 
 

Ένας 28χρονος αλλοδαπός χρησιμοποιούσε το θερμοκήπιό του στην περιοχή Λάππα ως βιτρίνα για να κάνει διακίνηση ναρκωτικών σε ομοεθνείς του, πουλώντας το χασίς που αγόραζαν μέσα σε... σπιρτόκουτα.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Δυτικής Αχαϊας, έλαβαν πληροφορίες για τις αγοραπωλησίες που γίνονταν στο συγκεκριμένο θερμοκήπιο και έστησαν ενέδρα στον ύποπτο και τον συνέλαβαν τη στιγμή που επιχειρούσε να παραλάβει ναρκωτικά από το θερμοκήπιο.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν κάτω από ένα τελάρο με οπωροκηπευτικά μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 153 γραμμαρίων και 20 σπιρτόκουτα που περιείχαν συνολικά άλλα 120,8 γραμμάρια!

Τα συνολικά 273,8 γραμμάρια χασίς κατασχέθηκαν μαζί με το κινητό του 28χρονου ως μέσου επικοινωνίας για την πώλησή τους. Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Στο μεταξύ, στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. δυο Έλληνες ηλικίας 27 και 57 χρόνων, μετά από έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο όπου επέβαιναν και στα σπίτια τους, όπου βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 90 γραμμαρίων, μία ζυγαριά και δύο συσκευασίες με χύμα καπνό των 50 γραμμαρίων η καθεμία χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά