Logo

Έδειραν και έδεσαν αστυνομικό σε διαμέρισμα στη Νίκαια



 
 

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε τα ξημερώματα της Πέμπτης ένας αστυνομικός σε διαμέρισμα στη Νίκαια. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικος της περιοχής κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε ότι σε γειτονικό διαμέρισμα επικρατεί έντονη φασαρία.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, για διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία των ενοίκων πακιστανικής καταγωγής, ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής, και ακόμη τρία άτομα (εξετάζεται εάν είναι και αυτοί αστυνομικο) μπήκαν στο διαμέρισμα των Πακιστανών προκειμένου να τους πάρουν διάφορα προϊόντα που είχαν στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις έφυγαν και παρέμεινε στο διαμέρισμα ο αστυνομικός, ο οποίος έφερε όπλο. Τότε οι περίπου 15 Πακιστανοί του επιτέθηκαν, τον ξυλοκόπησαν, τον έδεσαν, ενώ στο μεταξύ είχαν φτάσει στο σημείο και οι αστυνομικοί που είχαν κληθεί από τους γείτονες.

Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος.

Οι αλλοδαποί αναμένεται να καταθέσουν για το περιστατικό, όπως και ο αστυνομικός, όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά