Logo

Συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών σε νυχτερινά μαγαζιά του Λεκανοπεδίου [φωτο]



 
 

Κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Το βράδυ της Παρασκευής, σε αστυνομική επιχείρηση σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Άλιμο, Παγκράτι και Μοσχάτο, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, 29χρονος, 32χρονος και δύο 35χρονοι, καθώς και 24χρονος Έλληνας, ως μέλη της εγκληματικής αυτής οργάνωσης.

Αρχηγικό ρόλο είχε ο 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την εύρεση των ποσοτήτων κοκαΐνης και την καθοδήγηση των υπολοίπων μελών στην αποθήκευση-απόκρυψή της, με σκοπό την προώθησή της σε διάφορους διακινητές και χρήστες, κυρίως σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης.

Από την έρευνα σε σπίτια και άλλους χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 400 γραμμάρια κοκαΐνης σε πλήθος αυτοσχέδιων συσκευασιών, MDMA βάρους 7,2 γραμμαρίων, 43.065 ευρώ, 47.000 λεκ Αλβανίας, 286 δολάρια ΗΠΑ, ζυγαριά ακριβείας, πέντε αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτα, 17 κινητά τηλέφωνα και διάφορες σημειώσεις αγοραπωλησίας ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά