Logo

Καστοριά: Κινηματογραφική σύλληψη διακινητών ναρκωτικών



 
 

Κινηματογραφική ήταν η σύλληψη τριών νεαρών, οι οποίοι μετέφεραν μεγάλη ποσότητα χασίς σε περιοχή της Καστοριάς, με σκοπό να την διοχετεύσουν σε χρήστες στη δυτική Μακεδονία. Οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, αλλά ο νεαροί δεν σταμάτησαν με αποτέλεσμα να τους καταδιώξουν οι αστυνομικοί και οι νεαροί προσπάθησαν να “απαλλαγούν” από τα ναρκωτικά, πετώντας τα από τα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Το ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος Έλληνας με συνεπιβάτες έναν 24χρονο Έλληνα και έναν 23χρονο αλλοδαπό, εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, που είχαν πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά. Όμως, ο οδηγός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει.

Στην καταδίωξη που ακολούθησε, οι δράστες έριχναν από τα παράθυρα του οχήματος τις συσκευασίες με την ακατέργαστη κάνναβη, οι οποίες περισυνελέγησαν από το οδόστρωμα και διαπιστώθηκε ότι ζύγιζαν 39 κιλά.

Όταν εγκλωβίστηκαν από τους αστυνομικούς, αντιστάθηκαν σθεναρά προσπαθώντας να διαφύγουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Τελικά, ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, απείθεια και αντίσταση. Μαζί με τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, τρία κινητά με τέσσερις κάρτες SIM και μια πιστωτική κάρτα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά