Logo

Κινηματογραφική καταδίωξη Ι.Χ. στη Φλώρινα - Οδηγός και συνοδηγός πέταξαν 19 κιλά χασίς στο δρόμο



 
 

Καταδίωξη... κινηματογραφικών προδιαγραφών εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Φλώρινας όταν ένα όχημα αντί να σταματήσει σε σήμα,  αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και έγινε πύραυλος.!

Οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν το όχημα,  ενώ ο οδηγός και άλλο ένα άτομο που επέβαινε σε αυτό άρχισαν να πετούν από τα παράθυρα τα δέματα με το χασίς που μετέφεραν.

Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες του Τμήματος Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής εντόπισαν Ι.Χ. να κινείται με χαμηλή ταχύτητα και του έκαναν σήμα για έλεγχο.

Ο οδηγός πάτησε γκάζι και ξεκίνησε η καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο επιβαίνοντες στο ύποπτο όχηυμα πετούσαν τα ναρκωτικά από τα παράθυρα.

Όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε οι δύο αλλοδαποί επιβαίνοντες προέβαλαν σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς, αλλά δεν απέφυγαν τη σύλληψη.

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από τον δρόμο 20 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 18 κιλών και 975 γραμμαρίων, ενώ κατέσχεσαν το αυτοκίνητο, δυο κινητά, τρεις κάρτες SIM και 35 ευρώ που είχαν πάνω τους ο 22χρονος οδηγός και ο 27χρονος συνεργός του.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σεην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καστοριάς με κατηγορίες για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά