Logo

Τρεις ανήλικοι και η μητέρα τους συνελήφθησαν για υπόθεση κλοπής



 
 

Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν για την κλοπή - διάρρηξη σε εμπορικό κατάστημα στην περιοχή της Χαλκίδας. Μαζί τους συνελήφθη και η 40χρονη μητέρα τους. 

Συγκεκριμένα οι τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Χαλκίδα  από αστυνομικούς του του τοπικού Τμήματος Άμεσης Δράσης & Ασφάλειας .

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι τρεις συλληφθέντες είναι Ρομά, οι οποίοι, σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, τις βραδινές ώρες της 26/27-10-2018, παραβίασαν παράθυρο της ανωτέρω επιχείρησης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (tablet).

Επιπλέον, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη 40χρονη μητέρα των τριών Ρομά για  παραμέληση  εποπτείας ανηλίκων, καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, διότι όπως προέκυψε από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, μέρος του χρηματικού ποσού που είχε αφαιρεθεί, της παραδόθηκε από τους κατηγορουμένους. 

Σημειώνεται, ότι την  προανάκριση για την υπόθεση  διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-10-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά