Logo

Σύρος: Ζευγάρι νεαρών χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη



 
 

Ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων εισέβαλε στην κατοικία της ηλικιωμένης γυναίκας στη Σύρο, τα ξημερώματα της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου και άρπαξαν τις οικονομίες της 79χρονης και τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν μπόρεσε να χαρεί τη λεία του, καθώς μέσα σε λίγες ώρες το εντόπισαν άνδρες της Ασφαλείας Ερμούπολης και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 22χρονος άνδρας και η συνομήλική του κοπέλα όρμησαν αιφνιδιαστικά στο σπίτι της άτυχης 79χρονης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, την ακινητοποίησαν χτυπώντας την για να μην βάλει τις φωνές και στη συνέχεια ερεύνησαν όλα τα δωμάτια. Αφού άρπαξαν τις οικονομίες της, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο, η κινητοποίηση των αστυνομικών που χειρίζονταν την υπόθεση ήταν άμεση και η ταυτότητα των δραστών αποκαλύφθηκε από τα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Το ζευγάρι προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου ομολόγησαν και οι δυο με κάθε λεπτομέρεια. Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά