Logo

Μεθυσμένος οδηγός επιτέθηκε σε αστυνομικούς στο Βόλο



 
 

Το βράδυ του Σαββάτου εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές σε γειτονιά της συνοικίας της Χιλιαδούς στο Βόλο, όταν αστυνομικοί του τοπικού Α.Τ., οι οποίοι έκαναν περιπολία στην περιοχή σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο για έλεγχο.

Ο οδηγός 31 ετών Αλβανικής καταγωγής, που όπως αποδείχθηκε ήταν μεθυσμένος, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο, έβρισε τους αστυνομικούς και αμέσως μεττά τους επιτέθηκε.

Σύμφωνα με το volosday.gr, ο άνδρας κατάφερε να προκαλέσει σωματικές βλάβες και στους δύο αστυνομικούς ηλικίας 45 ετών και 47 ετών αντίστοιχα.

Στο σημείο έφθασαν ενισχύσεις, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και άνδρες της Ασφάλειας με περιπολικό, προκειμένου έφτασαν στο σημείο προκειμένου να συλλάβουν τον… νταή.

Η επιθετικότητα του δράστη όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς κατά τη μεταφορά του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας έσπασε και ένα καρτοτηλέφωνο.

Ο 31χρονος αναμένεται να οδηγηθεί την Κυριακή στον εισαγγελέα με τις  κατηγορίες της αντίστασης, της εξύβρισης, της απειλής, της πρόκλησης απλών σωματικών βλαβών και της πρόκλησης διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, ενώ οι δύο αστυνομικοί μετέβησαν στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς ο πρώτος φέρει κάκωση στο δεξί αυτί και ο δεύτερος εκδορές στο χέρι του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-11-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά