Logo

Χειροπέδες σε αλλοδαπό που μετέφερε με αυτοκίνητο δραπέτη και φυγόποινο



 
 

Ένας 26χρονος αλλοδαπός και ένας 39χρονος επίσης αλλοδαπός, συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώτος, συνελήφθησαν στην Ιόνια οδό, στο ύψος του Κομποτίου, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άρτας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συνεπιβάτης ήταν μη νόμιμος μετανάστης και δραπέτης φυλακών τον οποίο μετέφερε ο 26χρονος έναντι αμοιβής με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Ο 39χρονος,  που δεν είχε επάνω του ταξιδιωτικά έγγραφα ή άλλα στοιχεία ταυτότητας, όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των  δακτυλικών αποτυπωμάτων, είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πάτρας.

Επίσης, σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούσαν μέτρα αναζήτησης και σύλληψης, καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πάτρας για απόδρασης και ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Σπάρτης για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελίας Πρωτοδικών Άρτας, όπου ο εισαγγελέας διέταξε να μεταχθεί ο  39χρονος αλλοδαπός στις δικαστικές αρχές των πόλεων που είχαν εκδώσει τα διωκτικά έγγραφα και άσκησε δίωξη για μεταφορά παράτυπου μετανάστη στον 26χρονο, του οποίου το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-11-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά