Logo

Φυγόποινος συνελήφθη για κλοπές στη Ζάκυνθο



 
 

Ο επαγγελματικός χώρος στην περιοχή του Λαγανά που διέρρηξε ένας 43χρονος Έλληνας, είχε κάμερες ασφαλείας, οι οποίες τον κατέγραψαν ενώ αφαιρούσε επτά λάπτοπ και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 5.000 ευρώ.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας βοήθησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον αναζητούσαν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για απλή σωματική βλάβη.

Ο 43χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και κατά την ανάκριση ομολόγησε ότι τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτύξει έντονη... δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη είχε αρπάξει με τη χρήση βίας το τσαντάκι με 205 ευρώ ενός 57χρονου με τον οποίο έκανε αγοραπωλησία μικροποσότητας ηρωίνης, ενώ την περασμένη Κυριακή είχε κλέψει από την πόλη της Ζακύνθου μια μοτοσικλέτα, η οποία βρέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και έδωσε εντολή να κρατηθεί, ώστε να εκτίσει και την ποινή που του είχε επιβληθεί με την καταδικαστική απόφαση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά