Logo

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Νέο αποκαλυπτικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας [βίντεο]



 
 

Ένα βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί καρέ-καρέ η στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο έχουν καταγραφεί οι τελευταίες κινήσεις του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία και του δολοφόνου του μέχρι τη στιγμή της εκτέλεσής του.

Στις εικόνες φαίνεται ο Γιάννης Μακρής να κατευθύνεται στο αυτοκίνητό του και να μπαίνει μέσα. Στη συνέχεια, εμφανίζεται ο δολοφόνος ο οποίος πυροβολεί από το τζάμι του συνοδηγού. Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας βγαίνει από το όχημα, προφανώς για να προστατευθεί, οπότε βρίσκεται ενώπιος ενωπίω με τον δολοφόνο, ο οποίος τον πυροβολεί εν ψυχρώ και στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή.

Το βίντεο παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Ως γνωστόν, η δολοφονία Μακρή έλαβε χώρα έξω από το σπίτι του, στην οδό Τροίας στην Βούλα, στις 31 Οκτωβρίου.

Η αστυνομία έχει στρέψει τις έρευνες της για το κίνητρο της δολοφονίας σε διαμάχη που είχε με Λιβανέζο πρώην συνεργάτη του. Εναντίον του Λιβανέζου είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας, την οποία η οικογένεια του είχε χρεώσει στον Γιάννη Μακρή, γνωστό για το ποινικό του παρελθόν στις αρχές της Αυστραλίας.

Ένα δεύτερο ενδεχόμενο που εξετάζουν οι αρχές είναι η εμπλοκή του σε κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά