Logo

Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που λήστευαν οδηγούς και πεζούς στις Αχαρνές



 
 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών συνέλαβαν οκτώ άτομα που είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν ληστείες σε οδηγούς και πεζούς καθώς και σε αναμένοντες επιβάτες σε στάση τρένων στην περιοχή των Αχαρνών.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένα άτομα το οποίο βρίσκεται ήδη προφυλακισμένο για άλλη υπόθεση, ενώ και οι 8 συλληφθέντες έχουν κατηγορηθεί και στο παρελθόν για τη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες με διάφορες τακτικές (εμπόδια στο οδόστρωμα, ανήλικα άτομα στη μέση του δρόμου, πρόφαση ότι θέλουν τσιγάρο, ρίψη αντικειμένων κλπ) ακινητοποιούσαν διερχόμενους οδηγούς φορτηγών καθώς και οδηγούς ταξί και στη συνέχεια, με χρήση σωματικής βίας, τους αποσπούσαν χρηματικά ποσά και προσωπικά αντικείμενα.

Ακόμη, με τη χρήση διαφόρων προφάσεων διέπρατταν ληστείες σε βάρος αναμενόντων επιβατών σε στάση τρένων.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν δεκαέξι περιπτώσεις ληστειών στην περιοχή των Αχαρνών και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Αθήνας ο οποίος αφού άσκησε ποινική δίωξη τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθούν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά