Logo

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ληστής που «χτυπούσε» στο ΑΧΕΠΑ



 
 

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν, κατόπιν άμεσων ενεργειών, περίπτωση ληστείας  που καταγγέλθηκε μεσημβρινές ώρες της Τρίτης και έλαβε χώρα στις 12-11-2018 σε ΑΤΜ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε στην περιοχή κέντρου πόλης και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας, ο συλληφθείς με χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από 26χρονη Ελληνίδα, που μόλις είχε αναλάβει από αυτόματο ταμειολογικό μηχάνημα.

Σε βάρος του 36χρονου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία που έλαβε χώρα στις 09-11-2018, στο ίδιο σημείο.  Στην περίπτωση αυτή θύμα ήταν μία 51χρονη εργαζόμενη στο νοσοκομείο. 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, δικογραφία σε βάρος του 36χρονου σχηματίστηκε και για ληστεία που έλαβε χώρα την 08-11-2018 σε ΑΤΜ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σε βάρος 67χρονου, ο οποίος είναι συνταξιούχος καθηγητής του ΑΠΘ. 

Οι έρευνες συνεχίζονται για την ύπαρξη τυχόν άλλων παθόντων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά