Logo

Πάτρα: Σύλληψη 19χρονου για ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο



 
 

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας οδηγήθηκε ένας 19χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για τη ληστεία, με την απειλή όπλου, φαρμακοποιού και μίας γυναίκας, που βρισκόταν στο φαρμακείο. 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη τον οποίο εντόπισαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο σπίτι του, τον συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για διάπραξη ληστείας. 

Σε έρευνα που διενεργήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του 19χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, με γεμιστήρα, ένα μαύρο μαντήλι (μπαλακλάβα), και οκτώ συσκευασίες, που περιείχαν 98 ναρκωτικά δισκία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον συλληφθέντα βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε το ποσό των 210 ευρώ. 

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο  δράστης μπήκε στο φαρμακείο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μαντήλι και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από την ιδιοκτήτρια και από πελάτισσα, το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ συνολικά, και πέντε κουτιά με ναρκωτικά χάπια.

Σημειώνεται, ότι μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκε στα θύματα της ληστείας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά