Logo

Προσαγωγές 20 ατόμων και δύο συλλήψεις για τα επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο [φωτο]



 
 

Είκοσι άτομα προσήχθησαν συνολικά  από τις αστυνομικές δυνάμεις σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης για επεισόδια που ξέσπασαν μετά τις πορείες του Σαββάτου για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν μπροστά στην Πολυτεχνική Σχολή, αλλά στην περιοχή περιμετρικά του ΑΠΘ.

Όπως αναφέρει το seleo.gr, η αστυνομία προχώρησε σε 14 προσαγωγές εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι από τα επεισόδια τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός, χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ηράκλειο Κρήτης 

Επεισόδια και  μικρής έκτασης ζημιές σημειώθηκαν  μετά την ολοκλήρωση των δυο πορειών, που πραγματοποίησαν στο κέντρο του Ηρακλείου τα μέλη του ΠΑΜΕ με αφετηρία την πλατεία Λιονταριών και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το Μ-Λ ΚΚΕ και η ΛΑΕ με αφετηρία την πλατεία Ελευθερίας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr  και το flashnews.gr, γύρω στις 19:00 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατέβηκαν στο κέντρο προκαλώντας ένταση και προχωρώντας σε μικρής έκτασης υλικές ζημιές.

Ειδικότερα, άγνωστα άτομα προκάλεσαν φθορές σε δυο ΑΤΜ, έσπασαν μια κάμερα κλειστού κυκλώματος και έγραψαν συνθήματα, ενώ στην περιοχή υπήρχε ισχυρή παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έξι προσαγωγές εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά