Logo

Ένοπλη συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο στην Ιερά Οδό [φωτο]



 
 

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, 19 Νοεμβρίου, σήμανε συναγερμός στην αστυνομία έπειτα από συμπλοκή μεταξύ θαμώνων σε νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού. Για το περιστατικό η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη. 

Συγκεκριμένα, για άγνωστο λόγο θαμώνες του νυχτερινού κέντρου LOHAN, που βρίσκεται επί τις Ιεράς Οδού 32 άρχισαν να τσακώνονται μέσα στο κατάστημα. Στην διάρκεια του καβγά κάποιοι βγήκαν στο δρόμο για να λύσουν τις διαφορές τους.

Κάποιος από τους συμπλεκόμενους έβγαλε ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι περισυνέλεξαν συνολικά οκτώ κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Ήδη, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε εννέα προσαγωγές. Ένας από τους εννέα προσαχθέντες συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων. Πρόκειται για έναν 36χρονο ομογενή από το Καζακστάν.

Λόγω των ερευνών η κυκλοφορία στην Ιερά Οδό διεκόπη στο τμήμα της έξω από το νυχτερινό κέντρο, από το ύψος της Ιάκχου μέχρι την Κεραμεικού.

Το συγκεκριμένο κλαμπ είναι ιδιοκτησίας της διάσημης ηθοποιού, Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία μάλιστα είχε παρευρεθεί στα εγκαίνιά του προ διετίας, τον Οκτώβριο του 2016.

Πάνω στον συλληφθέντα βρέθηκε ένα όπλο,  το οποίο θα σταλεί στα εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτό με το οποίο ο άντρας πυροβόλησε επτά φορές έξω από το μαγαζί.

Από το περιστατικό δεν έχουν υπάρξει αναφορές για τραυματισμούς ή υλικές ζημιές.

Η Ελληνική Αστυνομία διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού, ενώ το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται είναι αυτό της συμπλοκής ατόμων. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-11-2018 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά