Logo

Έμπορο ναρκωτικών.... μύρισε ο Nero και εντόπισε 20 κιλά χασίς [φωτο]



 
 

Ο «Nero», ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, μύρισε... άλλον έναν έμπορο ναρκωτικών κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης. 

Χάρη στη μύτη του, που δεν της ξεφεύγει τίποτα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν το απόγευμα της Τρίτης έναν 34χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών. 

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση σοτιχείων και πληροφοριών, που προέκυψαν μετά από ενδελεχή έρευνα, οι αστυνομικοί ενττόπισαν τον 34χρονο να οδηγεί, στην περιοχή της Ελεούσας Ιωαννίνων,  αυτοκίνητο το οποίο ακινητοποίησαν για έλεγχο στο 9ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης. 

Ακολούθησε επισταμένη έρευνα στο όχημα του 34χρονου και οι αστυνομικοί,  με τη συνδρομή του  «Nero», βρήκαν σε κρύπτες σε διάφορα μέρη του αυτοκινήτου, στους θόλους των τροχών, στους προφυλακτήρες, στο χώρο της μηχανής και στις ταπετσαρίες των πίσω καθισμάτων, 39 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 19 κιλών και 900 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση της ποσότητας ναρκωτικών, δύο κινητών τηλεφώνων του δράστη, ως μέσου επικοινωνίας για τη διακίνηση της κάνναβης,  καθώς και του αυτοκινήτου, ως μέσου μεταφοράς της παράνομης ουσίας. 

Σημειώνεται, ότι ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά