Logo

Αυτός είναι ο ηθοποιός που κατηγορείται ότι βίασε οδηγό ταξί [φωτο]



 
 

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 29χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού.

Ο 29χρονος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος Έλληνα.Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Γεώργιο Κάρκα του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 28-6 1989 στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η Espresso  ο κατηγορούμενος, που διώκεται για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος ενός 24χρονου οδηγού ταξί, είναι ηθοποιός με πλούσιο βιογραφικό . 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 29χρονος συνελήφθη το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου κατέληξε λιπόθυμος, όπως και ο οδηγός ταξί. Οι πληροφορίες για όσα συνέβησαν στη διαδρομή τους συνθέτουν το σενάριο ταινίας τρόμου.

Ο  ηθοποιός κάλεσε μέσω εφαρμογής στο κινητό του ένα ταξί για να τον μεταφέρει από το κέντρο της Αθήνας στου Γκύζη. Εκεί τον περίμεναν τρεις φίλοι του, με τους οποίους ο Γιώργος Καρκάς είχε μία σύντομη συνομιλία έξω από το ταξί. Σύμφωνα με τον 24χρονο οδηγό, ο τρόπος που τον κοίταζαν τον ενόχλησε, καθώς υποδήλωνε ερωτικό κάλεσμα. Αμέσως μετά ο 29χρονος ζήτησε από τον οδηγό ταξί να τον μεταφέρει πίσω στο κέντρο.

Στη διάρκεια της διαδρομής ο οδηγός σταμάτησε σε ένα περίπτερο και όπως εικάζει εκ των υστέρων, ο ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να ρίξει μία ουσία στον καφέ του. Το αποτέλεσμα ήταν να νιώσει κατά διαστήματα ότι ‘βυθίζεται’ και το μόνο που θυμάται είναι αποσπασματικές εικόνες.

“Θυμάμαι να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο και να μου χαϊδεύει το στήθος” φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, προσθέτοντας ότι έβλεπε τον επιβάτη να τον αγγίζει, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Ακολούθησε ένα μεγάλο κενό, ως τη στιγμή που ο οδηγός ταξί συνήλθε κάπως και είδε λιπόθυμο τον 29χρονο, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στο Ιπποκράτειο. Όμως μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο, άρχισε και ο ίδιος να ζαλίζεται πάλι και ένιωθε να μουδιάζουν τα άκρα του. Ακολούθησε ένα άγριο επεισόδιο, με τον ταξιτζή να ορμά στον ηθοποιό και να του φωνάζει: “Τι μου έριξες στον καφέ; Τι θέλατε να μου κάνετε αλήτες;”.

Αμέσως κλήθηκε η Ασφάλεια Αμπελοκήπων και ο οδηγός ταξί κατέθεσε μήνυση κατά του ηθοποιού, υποστηρίζοντας ότι του έριξε το ‘σπρέι του βιασμού’. Έπειτα από έρευνα στην τσάντα του ηθοποιού, οι αστυνομικοί βρήκαν το ύποπτο σπρέι, ποσότητα ναρκωτικών και δύο ερωτικά βοηθήματα.

Ο οδηγός ταξί έδωσε αίμα και στη συνέχεια τον εξέτασε ιατροδικαστής ο οποίος και διαπίστωσε ότι ο 24χρονος είχε πέσει θύμα βιασμού.

Η συγκεκριμένη είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό χώρο. Γνωστοί ηθοποιοί της τηλεόρασης και του θεάτρου αδυνατούν να πιστέψουν όσα αποκαλύφθηκαν για την αρρωστημένη δράση του συναδέλφου τους.

Ο 29χρονος το 2011 άρχισε να φοιτά στο Θέατρο Κάρολος Κουν, από το οποίο αποφοίτησε ως αριστούχος το 2015. Από τα πρώτα του βήματα στον χώρο του θεάτρου συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις και με πολύ καλές κριτικές. Μεταξύ αυτών στην παράσταση “Σατωβριάνδου και Γ’ Σεπτεμβρίου” και στη “Μαλένα” με τη Βάνα Μπάρμπα.

“Έπεσα από τα σύννεφα με όσα γράφτηκαν για εκείνον. Ο Γιώργος είναι ένα εξαίρετο ταλέντο στο θέατρο και δεν ξέρω αν ευσταθούν όλα όσα γράφτηκαν και λέγονται για εκείνον. Οι γονείς του με ενημέρωσαν για όλα αυτά και ομολογώ ότι αδυνατώ να το πιστέψω. Είχαμε να μιλήσουμε πολλές μέρες. Είχε έρθει στην πρεμιέρα που παίζω και γελάσαμε πολύ” είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά