Logo

Ανθρωποκυνηγητό για τους εμπόρους ναρκωτικών που συγκρούστηκαν με την αστυνομία - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ [φωτο]



 
 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ελληνοαλβανική μεθόριο και πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή του Πωγωνίου Ιωαννίνων, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι συνεπλάκησαν με άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Από την Ελληνική Αστυνομία έγινε γνωστό, ότι το απόγευμα της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου, αστυνομικοί που περιπολούσαν σε δύσβατη δασική περιοχή της Βήσσανης, επειδή είχα πληροφορία για μεταφορά ναρκωτικών μέσω των ελληνοαλβανικών συνόρων, δέχτηκαν αιφνιδιαστικά πυρά από καλάσνικοφ.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα 39χρονος Αλβανός και ελαφρά στο χέρι ένας αστυνομικός.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Μετά την ένοπλη συμπλοκή οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν, συνολικά, 166,2 κιλά κάνναβη και δύο καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

"Χθες (22-11-2018) το απόγευμα, στο πλαίσιο εξακρίβωσης πληροφορίας για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών μέσω της Ελληνοαλβανικής μεθορίου στην ευρύτερη περιοχή του Πωγωνίου Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, κινούμενοι πεζή σε δύσβατη δασική περιοχή της Βήσσανης Πωγωνίου, δέχθηκαν αιφνίδια πυρά πολεμικού τυφεκίου kalashnikov.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα 39χρονος αλλοδαπός και αμυδρά αστυνομικός.

Στο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (6) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν (13) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (166) κιλών και (200) γραμμαρίων καθώς και δύο πολεμικά τυφέκια Kalashnikov.

Παθών αστυνομικός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Στην περιοχή διεξάγεται αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά