Logo

Περιπετειώδης καταδίωξη διακινητή μεταναστών στην Εγνατία Οδό



 
 

Στη σύλληψη ενός 30χρονου Ιρανού διακινητή μεταναστών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.  Ο 30χρονος, που συνελήφθη  την περασμένη Πέμπτη μετά από περιπετειώδη καταδίωξη, μετέφερε παράνομα, όπως διαπιστώθηκε, δέκα αλλοδαπούς. 

Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί  στον στον κόμβο Ωραιοκάστρου επί της Εγνατίας οδού έκαναν σήμα για έλεγχο  σε όχημα που οδηγούσε ο 30χρονος. Ο τελευταίος αρχικά ακινητοποίησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε, αλλά όταν προσέγγισαν οι αστυνομικοί έθεσε το ΙΧ σε κίνηση και τράπηκε σε φυγή, προκαλώντας φθορές σε υπηρεσιακό όχημα.

Σύμφωνα με το  ant1news.gr, ακολούθησε  καταδίωξη κατά την οποία το αυτοκίνητο του 30χρονου προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και ακινητοποιήθηκε, στην περιοχή της Νικόπολης, ενώ ο ίδιος προσπάθησε να διαφύγει πεζός πλην όμως συνελήφθη, παρά το γεγονός ότι προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο διαπίστωσαν ότι επέβαιναν στο όχημα δέκα αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων  για την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι αλλοδαποί (υπήκοοι Πακιστάν και Μπαγκλαντές) εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-11-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά