Logo

Πύργος: Στη φυλακή τρεις από τους δράστες κινηματογραφικής διάρρηξης κοσμηματοπωλείου



 
 

Αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να εξιχνιάσουν, πέντε μήνες μετά,  την διάρρηξη γνωστού κοσμηματοπωλείου στον Πύργο και να ταυτοποήσουν τα στοιχεία τρειών από τους νεαρούς δράστες

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 33 ετών,  31 ετών και 29 ετών, οι οποίοι είναι ήδη προφυλακισμένοι για άλλες κλοπές!

Η κινηματογραφική διάρρηξη είχε γίνει τα ξημερώματα της 26ης Ιουνίου 2018. Οι τρεις Έλληνες φέρονται, κατά την αστυνομία, μαζί με άλλους  δύο συνεργούς τους που αναζητούνται, ότι είχαν στήσει μέχρι και... οδοφράγματα με κάδους απορριμάτων στη μέση του δρόμου ώστε να αποκόψουν την κυκλοφορία για όσο διάστημα χρειάζονταν για να σηκώσουν το ρολό ασφαλείας, να παραβιάσουν την πόρτα του καταστήματος και να αδειάσουν τις προθήκες από ό,τι πολύτιμο υπήρχε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν στο κοσμηματοπωλείο και χρησιμοποίησαν ειδικές τεχνικές ανάκρισης για να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Μάλιστα, αστυνομικοί εξακρίβωσαν ότι οι δράστες είχαν κλέψει την πινακίδα κυκλοφορίας από ένα όχημα που είχαν βρει σταθμευμένο στην Κουρούτα και την οποία είχαν βάλει στο αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησαν στην διάρρηξη.

Η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των τριών νεαρών για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πύργου. 

Σημειώνεται, ότι η  προανάκριση της Ασφάλειας συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και των άλλων δυο δραστών της κλοπής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-11-2018 από directNEWS.gr   


Τελευταία Αστυνομικά