Logo

Χειροπέδες σε 12χρονο τσαντάκια στην Καλαμάτα



 
 

Δυσάρεστη έκπληξη δοκίμασε μια γυναίκα η οποία έπεσε θύμα τσαντάκια μέρα μεσημέρι στην Καλαμάτα. Η γυναίκα είδε έναν ανήλικο να της αρπάζει την τσάντα η οποία περιείχε 40 ευρώ και τα προσωπικά της έγγραφα και να εξαφανίζεται. Η έκπληξη της γυναίκας ήταν μεγαλύτερη καθώς διαπίστωσε πως ο μικρός κλέφτης ήταν και γνωστός της.

Η 37χρονη γυναίκα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε την κλοπή της τσάντας της. Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Καλαμάτας δεν άργησαν να εντοπίσουν τον ανήλικο δράστη, τον οποίον και προσήγαγαν στο τμήμα. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω του γεγονός ότι είναι ανήλικος. Ωστόσο, όμως, συνελήφθη ο 43χρονος πατέρας του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Με την ίδια κατηγορία οι αστυνομικοί αναζητούν και την 48χρονη μητέρα του ανηλίκου αγοριού.

Στο μεταξύ, ένας ηλικιωμένος με την βοήθεια ενός νεαρού λήστεψαν μια 72χρονη γυναίκα στην περιοχή της Ελασσόνας. Ο 68χρονος “δάσκαλος” απέσπασε την προσοχή της ηλικιωμένης δίνοντας την ευκαιρία στον 21χρονο συνεργό του να αρπάξει τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι της η γυναίκα. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος των δραστών, αλλά δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά