Logo

Μαγνησία: Φυγόποινος δάγκωσε και χτύπησε αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο



 
 

Ένας 51χρονος συνελήφθη για  αντίσταση, εξύβριση, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών. Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από  αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, στην Εθνική Οδό Βόλου – Φαρσάλων στο ύψος της Χρυσής Ακτής.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 43χρονος με συνοδηγός τον 51χρονο. Ο οδηγός ήταν τυπικός στον έλεγχο, αντίθετα με τον 51χρονο, που έδωσε στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία, ενώ όταν βρίσκονταν εκτός του οχήματος, αρνήθηκε έλεγχο, έβρισε και απώθησε τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κυνηγήσουν τον 51χρονο, ο οποίος τους προκάλεσε σωματικές βλάβες δαγκώνοντας μάλιστα δύο από αυτούς.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν τη συνδρομή των συναδέλφων τους από την ΟΠΚΕ για να ακινητοποιήσουν τον άνδρα.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, σε βάρος του 51χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας με την οποία του είχε επιβληθεί κάθειρξη 5 ετών για παράβαση του αρ. 386 του Ποινικού Κώδικα για απάτη κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα.

Σημειώνεται, ότι οι δύο αστυνομικοί, που δέχθηκαν την επίθεση του 51χρονου, μετέβησαν στο Κ.Υ. Αλμυρού για την παροχή πρώτων βοηθειών,

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-12-2018 από directNEWS.gr  


Τελευταία Αστυνομικά