Logo

Σέρρες: Στο αυτοκίνητο έκρυβαν ναρκωτικά και αρχαία στο σπίτι [φωτο]



 
 

Δύο Έλληνες, ηλικίας 39 και 35 ετών, κατασκεύασαν μια πρωτότυπη κρυψώνα για να εισάγουν ποσότητες ναρκωτικών από την Βουλγαρία, αλλά δεν λογάριασαν την αλάνθαστη όσφρηση του εκπαιδευμένου σκύλου της Δίωξης Ναρκωτικών.

Το τετράποδο που είχαν επιστρατεύσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών για να κάνει ελέγχους στα οχήματα που έφταναν από την γειτονική χώρα στον Προμαχώνα, δεν δυσκολεύτηκε να μυρίσει τις ουσίες στα… κλειδιά του οχήματος που επέβαιναν οι δύο άνδρες. Μόλις άνοιξαν το πλαστικό προστατευτικό οι αστυνομικοί, βρήκαν κρυμμένες μέσα τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 4,8 γραμμαρίων και μικροποσότητα κοκαΐνης!

Οι ταξιδιώτες συνελήφθησαν και το όχημα κατασχέθηκε, ενώ ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 39χρονου σε περιοχή των Σερρών όπου βρέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης, τέσσερα ναρκωτικά χάπια, ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα, 16 φυσίγγια και 14 αρχαία νομίσματα των οποίων η προέλευση εξετάζεται!

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που απήγγειλε και στους δυο κατηγορία για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ ο 39χρονος κατηγορείται επιπλέον για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά