Logo

Αγρίνιο: Διαρρήκτης άρπαξε την ταμειακή αλλά... ξέχασε το συρτάρι με τα χρήματα - Συνελήφθη μετά από λίγες ώρες



 
 

Νεαρός που γκρέμισε την τζαμαρία ενός φωτοτυπείου στο κέντρο του Αγρινίου, μπήκε στο εσωτερικό του καταστήματος και άρπαξε την ταμειακή μηχανή, χωρίς, όμως, να προσέξει ότι έλλειπε το συρτάρι με τα χρήματα από την ταμειακή.

Στη συνέχεια, έσπευσε να εξαφανιστεί τρέχοντας αφήνοντας πίσω του το συρτάρι το οποίο, έτσι κι αλλιώς, δεν περιείχε παρά ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Κάτοικοι της περιοχής, που πετάχτηκαν έξω ακούγοντας τον κρότο από τα τζάμια, ειδοποίησαν την αστυνομία που κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη εντός ολίγων ωρών.

Πρόκειται για έναν 18χρονο, ο οποίος συνελήφθη και, αφού υπέδειξε στους αστυνομικούς πού έκρυψε την ταμειακή μηχανή, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για κλοπή.

Στο μεταξύ στην Σούρπη Μαγνησίας βρήκαν ξεκλείδωτη την πόρτα του σπιτιού ενός 27χρονου και μπήκαν σαν… κυρίες, δυο νεαρές Ρουμάνες ηλικίας 28 και 21 χρόνων. Όμως έγιναν αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη πριν προλάβουν να κλέψουν κάτι και τράπηκαν σε φυγή, για να συλληφθούν λίγο αργότερα από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αλμυρού που τις οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενες για απόπειρα κλοπής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά