Logo

Εργαζόμενος από το Μπανγκλαντές έπεσε θύμα ρατσιστικής βίας - Νοσηλεύεται με κατάγματα στο νοσοκομείο



 
 

Εργαζόμενος στον εξωτερικό χώρο μεγάλου σούπερ μάρκετ που συγκεντρώνει τα καροτσάκια των πελατών, καταγωγής Μπαγκλαντές, ζήτησε στο πλαίσιο της δουλειάς του από 29χρονο Έλληνα πελάτη να μη σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στον χώρο που προορίζεται για ΑΜΕΑ.

Τότε ο 29χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και επιτέθηκε στον εργαζόμενο καθυβρίζοντάς τον και τραυματίζοντάς τον σοβαρά με μεταλλικό λοστό. Στη συνέχεια, εγκατέλειψε τον τραυματία ο οποίος από περαστικούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη και νοσηλεύεται ενώ επρόκειτο να χειρουργηθεί για την ανάταξη καταγμάτων.

Η αστυνομία την Κυριακή προχώρησε στη σύλληψη του 29χρονου και στην παραπομπή του στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Ας σημειωθεί, ότι το όλο γεγονός έχει καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος.

Ο 29χρονος κρατείται και πρόκειται να απολογηθεί αύριο Τετάρτη στον ανακριτή κατηγορούμενος για πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 45χρονος Εαμάν Ουντίν, θύμα της ρατσιστικής βίας, εργάζεται στο χώρο έξω από το μεγάλο σούπερ μάρκετ εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κάταγμα στο χέρι του είναι ιδιαίτερα σοβαρό και η αποκατάστασή του θα τον κρατήσει μακριά από τη δουλειά του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά