Logo

Κρήτη: Το ρεσάλτο των βατραχανθρώπων του Λιμενικού στο φορτηγό OLA με 7 τόνους χασίς και «χάπια των τζιχαντιστών» [βίντεο]



 
 

Το ρεσάλτο των βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λιμενικού Σώματος στο φορτηγό OLA, με σημαία Συρίας, αποτυπώνεται καρέ-καρέ σε βίντεο - ντοκουμέντο που κάνει την Πέμπτη το γύρο του Διαδικτύου. 

Τα στελέχη της ΜΥΑ, τα οποία πραγματοποίησαν την Τετάρτη το ρεσάλτο στο ναρκώπλοιο που «μπλοκαρίστηκε» νότια της Κρήτης,  βρήκαν και προχώρησαν στην κατάσχεση ποσότητας άνω των 7 τόνων χασίς -σοκολάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, που αποκαλύπτει και το βίντεο από την επιχείρηση,  από την εν εξελίξει έρευνα, έχει εντοπισθεί ποσότητα χαπιών captagon, που είναι γνωστά ως «χάπια των τζιχαντιστών».

Η επιχείρηση οργανώθηκε μετά από πληροφορία που έφθασε στη Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμενικού (ΔΙ.ΔΙ. ΝΑ.Λ) ενώ για το μπλοκάρισμα του ναρκώπλοιου, επιστρατεύτηκε το σκάφος ΠΑΘ 90 και ελικόπτερο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια ακόμη επιτυχία των βατραχανθρώπων της Μ.Υ.Α Λ/Σ καθώς πριν μερικές ημέρες οι βατραχάνθρωποι πήραν μέρος στην αντιτρομοκρατική άσκηση  Jackal Stone ενώ επιχείρησαν και στη Ρόδο  οπου μετά απο εκτεταμένες έρευνες στη θαλάσσια περιοχή εντόπισαν  το σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην άγρια δολοφονία της φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-12-201 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά