Logo

Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία Αφγανού μετανάστη στη Μόρια



 
 

Στην ταυτοποίηση και σύλληψη δύο αλλοδαπών που εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας ενός 21χρονου επίσης αλλοδαπού στην περιοχή της Μόριας, στη Λέσβο, προχώρησε η αστυνομία.

Δύο ομοεθνείς του 21χρονου Αφγανού που ζητούσε άσυλο και βρέθηκε το πρωϊ της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου, δολοφονημένος άγρια με μαχαίρι, σε ελαιώνα δίπλα στον παλιό δρόμο που οδηγεί από Μυτιλήνη στο χωριό Μόρια της Λέσβου, συνελήφθησαν ως δράστες του εγκλήματος. .

Οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 29 και 19 ετών, ομολόγησαν και μάλιστα ο 29χρονος κατέθεσε ότι η δολοφονία έγινε για λόγους τιμής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 29χρονος θεωρούσε ότι ο 21χρονος ενοχλούσε τη σύζυγό του και σε συνεργασία με τον 19χρονο φίλο του αποφάσισαν να δολοφονήσουν τον ομοεθνή τους. Και στους δύο συλληφθέντες απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία με πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στο χώρο της δολοφονίας πραγματοποίησε αυτοψία κλιμάκιο αστυνομικών, εξειδικευμένο εγκληματολογικό συνεργείο της γενικής περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης βορείου Αιγαίου και ιατροδικαστής, ενώ από την πρώτη στιγμή στο χώρο παρευρίσκονταν ο ταξίαρχος γενικός αστυνομικός διευθυντής βορείου Αιγαίου, Ελευθέριος Ντουρουντούς, συντονίζοντας την επιχείρηση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά