Logo

Καβάλα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στη βόρεια Ελλάδα



 
 

Στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας εξάρθρωσαν τριμελή συμμορία στη Θεσσαλονίκη, η οποία εισήγαγε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης και κοκαϊνης και έκρυβε το παράνομο εμπόριό της σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. .

Αρχηγός και εισαγωγέας ήταν ένας 37χρονος αλλοδαπός, με εντολή του οποίου ένας 39χρονος ομοεθνής συνεργός του έκρυβε το παράνομο εμπόρευμα σε ένα διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.

Όταν οι αστυνομικοί το εντόπισαν, οργάνωσαν επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας φόρεσαν χειροπέδες στους δυο αλλοδαπούς και σε έναν 34χρονο Έλληνα τη στιγμή που αγόραζε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,65 γραμμαρίων και άλλη μία με κοκαΐνη, βάρους 1,06 γραμμαρίου από τον 39χρονο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα, βρέθηκαν δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 45 κιλών και 780 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 206 γραμμαρίων, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, πέντε ταινίες συσκευασίας και 59 κενά νάιλον σακουλάκια, ενώ κατασχέθηκαν και 2.150 ευρώ από τις πωλήσεις των ναρκωτικών. Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα κατηγορούμενοι για διακίνηση και ο 34χρονος Έλληνας για αγορά ναρκωτικών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά