Logo

Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία των κατηγορουμένων για κλοπές αυτοκινήτων στη Γλυφάδα [φωτο]



 
 

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο ατόμων, τα οποία συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 20-10-2018 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) και του Α.Τ. Γλυφάδας, κατηγορούμενοι για κλοπές από οχήματα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α. Χριστοφορίδη Αναστάσιο του Ελευθερίου και της Μέλης, γεννηθέντα στις 26-12-1965 στο Καζακστάν

Β. Khachatryan Norayr του Agabek και της Tamara γεννηθέντα στις 5-2-1971 στην Αρμενία

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψή τους στις 20 Οκτωβρίου

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, βραδινές ώρες της 20-10-2018 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) και του Α.Τ. Γλυφάδας, ένας 47χρονος αλλοδαπός και ένας 53χρονος ημεδαπός, την στιγμή που είχαν παραβιάσει σταθμευμένο αυτοκίνητο με σκοπό την κλοπή.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας, προέκυψε ότι οι δράστες, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τη χρήση εργαλείου θραύσης υαλοπινάκων διερρήγνυαν σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή της Γλυφάδας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, έγγραφα, προσωπικά αντικείμενα και άλλα τιμαλφή.

Στην κατοχή τους, καθώς και από την έρευνα στο όχημα που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλείο θραύσης υαλοπινάκων, διαρρηκτικά εργαλεία, ζευγάρια γάντια και κλεμμένο διαβατήριο.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών από οχήματα, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, συνεχίζεται.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8986870 του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά