Logo

Συνελήφθη μέλος του Ρουβίκωνα έξω από την πρεσβεία της Ουγγαρίας



 
 

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας αναμένεται να δικαστεί το Σάββατο μέλος του Ρουβίκωνα, που συνελήφθη την Παρασκευή έξω από την πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Αθήνα, επειδή προσπαθούσε να γράψει συνθήματα κατά του πρωθυπουργού της χώρας Όρμπαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, όπου ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για εξύβριση αρχηγού κράτους και για απρόκλητη φθορά και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Υπενθυμίζεται, ότι μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας είχαν πραγματοποιήσει παρέμβαση πριν λίγες ημέρες στην πρεσβεία της Ουγγαρίας , λόγω των ακροδεξιών πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση Όρμπαν. 

Τότε δεν είχε συλληφθεί κάποιος, επειδή δεν είχε υποβληθεί έγκληση.

Αυτή τη φορά, όμως, όπως αναφέρει το dikografies.blogspot.com, ζητήθηκε από τον Ούγγρο πρωθυπουργό να συλληφθεί το μέλος του Ρουβίκωνα που έγραφε τα συνθήματα. 

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ουγγρική πρεσβεία έχει διορίσει συνήγορο, προκειμένου να παραστεί στη δίκη του μέλους του Ρουβίκωνα ως πολιτικώς ενάγων.

Σημειώνεται, ότι το μέλος του Ρουβίκωνα παραμένει μέχρι τη δίκη του υπό κράτηση στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-12-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά