Logo

Ορεστιάδα: Μαχαίρωσε τον ξάδελφό του μετά από άγριο καβγά



 
 

Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου νοσηλεύεται ένας 68χρονος, τον οποίο μαχαίρωσε ο 71χρονος πρώτος εξάδελφός του για προσωπικές διαφορές. Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε την Πέμπτη στο χωριό Στέρνα Ορεστιάδας.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού, ο 71χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι, μήκους 30 εκατοστών, στην κοιλιακή χώρα τον 68χρονο.

Σύμφωνα με το evros-news.gr  ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου εγχειρίστηκε με επιτυχία και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, καθώς η μαχαιριά δεν τον έπληξε σε κάποιο ζωτικό όργανο. 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας συνέλαβαν τον 71χρονο με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Σημειώνεται, ότι ο δράστης επικαλέστηκε ζαλάδες και μεταφέρθηκε φρορούμενος στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν το παραμικρό πρόβλημα και εκτός απρόοπτου το Σάββατο  θα πάρει εξιτήριο και θα οδηγηθεί φυσικά ενώπιον των αρμόδιων εισαγγελικών και δικαστικών αρχών για τα περαιτέρω. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-12-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά