Logo

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη και σύλληψη 21χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών



 
 

Ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών, συνελήφθη μετά από καταδίωξη  από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες  της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν σήμα στάθμευσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία ανέπτυξε ταχύτητα, συνεχίζοντας την πορεία του. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα ακινητοποιήθηκε στον κόμβο Προφήτη και συνελήφθη ο οδηγός του.

Μετά από έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δεκαεπτά αλλοδαπών, εκ των οποίων οι τρεις ανήλικοι, που επέβαιναν στο παραπάνω όχημα και στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Νομού Έβρου, έχοντας ως τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη, ενώ για τη μεταφορά τους κατέβαλαν χρηματικό ποσό. 

Σημειώνεται, ότι ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά