Logo

Νεκρός με μια σφαίρα στο στήθος νεαρός άνδρας στον Πειραιά [βίντεο]



 
 

Αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό σημειώθηκε ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στον Πειραιά. Άνδρας νεαρής ηλικίας μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος από σφαίρα στο στήθος, γύρω στις 04.00 από την οδό Κολοκοτρώνη 115 στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.

Τα στοιχεία του θύματος δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να διασκέδαζε σε κάποιο κέντρο της περιοχής και να ενεπλάκη σε επεισόδιο για άγνωστη αιτία, κατά το οποίο τον πυροβόλησαν.

Στο σημείο απ΄ όπου μεταφέρθηκε ο άνδρας βρέθηκαν δύο κάλυκες από πιστόλι.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν άτομα που βρισκόταν στην περιοχή προκειμένου να διευκρινίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το έγκλημα.

Φονικό για ασήμαντη αφορμή; 

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1,  ο νεκρός είναι ένας 21χρονος άνδρας, ο οποίος τα ξημερώματα διαπληκτίστηκε έντονα για ασήμαντη αφορμή  με το δράστη  έξω από νυχτερινό μαγαζί. 

Αυτόπτες μάρτυρες  υποστηρίζουν ότι άκουσαν τον δράστη  να λέει στο θύμα "γιατί με κοιτάς, γιατί με σπρώχνεις". Σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες, δράστης και θύμα  αρχικά πιάστηκαν στα χέρια.

Ο δράστης μετά τις γροθιές έβγαλε πιστόλι που είχε μαζί του και πυροβόλησε δύο φορές τον 21χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για το αιματηρό περιστατικό, εξετάζοντας και το  υλικό από την κάμερα ασφαλείας, καθώς οι συνθήκες της δολοφονίας δεν έχουν ξεκαθαριστεί πλήρως. .

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-1-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά