Logo

Άγριο έγκλημα στην Κέρκυρα: Πατέρας ομολόγησε τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του [φωτο]



 
 

Ένα άγριο έγκλημα που πίσω του κρύβει μία οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την κοινωνία της Κέρκυρας. Μία 29χρονη, η οποία αγνοούνταν τα τελευταία δύο 24ωρα, βρέθηκε θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού όπου μένει ο πατέρας της. Ο τελευταίος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.

Η εξαφάνιστη της κοπέλας δηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Αστυνομική Διεύθυνση της Κέρκυρας  από φιλικό της πρόσωπο, όταν η 29χρονη, που εργαζόταν σε κερκυραϊκή επιχείρηση δεν εμφανίστηκε το πρωί στην εργασία της.

Αμέσως μόλις εντοπίστηκε η σορός, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, προκειμένου να διεξαχθει ιατροδικαστική εξέταση. 

Ωστόσο από τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος της κοπέλας ήταν εμφανές ότι ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, καθώς το πτώμα της έφερε συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο. 

Ως ύποπτος για τη δολοφονία της 29χρονης θεωρήθηκε ο πατέρας της, ο οποίος προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την ανάκρισή του από τους  αστυνομικούς ομολόγησε την πράξη του. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο  καθ' ομολογία παιδοκτόνος δεν ενέκρινε το δεσμό της κόρης του και αυτό ήταν το κίνητρο για να τη σκοτώσει. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η άτυχη κοπέλα φέρεται να δολοφονήθηκε  ανήμερα την Πρωτοχρονιά,

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr,  όλα  ξεκίνησαν την Τρίτη στις 21:00 το βράδυ όταν η άτυχη 28χρονη δεν επέστρεψε στο σπίτι το οποίο έμενε με αποτέλεσμα να προκαλέσει την ανησυχία των φίλων της. 

Από νωρίς το πρωί η Υποδιεύθυνση ασφαλειας Κερκυρας ξεκίνησε τις έρευνες με  καταθέσεις ανθρώπων του στενού περιβάλλοντος της που την είδαν τελευταία φορά.

Τελικά μετά από συντονισμένες έρευνες και καταθεσεις περίπου στις 19:30 εντόπισαν το χώρο όπου πιθανολογούσαν ότι βρίσκεται το πτώμα της 29χρονης.

Τελικά μετά από συντονισμένες έρευνες και καταθεσεις περίπου στις 19:30 εντόπισαν το χώρο όπου πιθανολογούσαν ότι βρίσκεται το πτώμα της κοπέλας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-1-2019 από directNEW.gr 


Τελευταία Αστυνομικά