Logo

Πυροβολισμοί στον Άγιο Δημήτριο: Συνελήφθη από άνδρες της ΕΚΑΜ ο ένοπλος που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα [φωτο]



 
 

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με τους πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο, καθώς λίγο πριν τα μεσάνυχτα  άνδρες της  ΕΚΑΜ επενέβησαν και συνέλαβαν τον 60χρονο οδηγό ταξί ο οποίος από τις 14:00 της Κυριακής είχε ταμπουρωθεί οπλισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Αιόλου 10.

Ο άνδρας είχε βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και είχε πυροβολήσει δύο φορές με πιστόλι. Στη συνέχεια κλειδώθηκε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και αρνούνταν να παραδοθεί. 

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, τελικά, βγήκε στο  μπαλκόνι και απείλησε να αυτοπυροβοληθεί. Εκείνη τη στιγμή άνδρες  της ΕΚΑΜ κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον αφοπλίσουν.

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, η οποία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 14:00 της Κυριακής όταν από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Αιόλου 10 στον Άγιο Δημήτριο ακούστηκε πυροβολισμός και οι περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση. 

Αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο ερεύνησαν την περιοχή βρήκαν κλειστό το διαμέρισμα, ενώ δεν έλαβαν κάποια απόκριση όταν επιμόνως ρωτούσαν εάν βρίσκεται κάποιος μέσα. Έτσι αποχώρησαν από το σημείο.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ακούστηκε και δεύτερος πυροβολισμός, που αναστάτωσε τη γειτονιά και προκάλεσε την επιστροφή των αστυνομικών, οι οποίοι περικύκλωσαν το ακίνητο.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν ένοπλος άνδρας. Έτσι στο σημείο μετέβησαν και διαπραγματευτές της αστυνομίας, οι οποίοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον 60χρονο οδηγό ταξί  και να τον πείσουν να παραδώσει το όπλο του.  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-1-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά