Logo

Συνελήφθησαν δύο μέλη του Ρουβίκωνα για την επίθεση στην Πρεσβεία των ΗΠΑ - Διαψεύδει ο Γ. Καλαϊτζίδης [βίντεο]



 
 

Συνελήφθησαν δύο μέλη του Ρουβίκωνα που κατηγορούνται για την επίθεση με μπογιές τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αμερικανική Πρεσβεία

Οι υπόλοιποι οκτώ προσαχθέντες αφέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία, που να τους εμπλέκουν στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Σύμφωνα αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων οι δύο συλληφθέντες δεν είναι «καταγεγραμμένοι» από την Αστυνομία ως μέλη της συλλογικότητας Ρουβίκωνας, αλλά οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας, που κάνουν την προανάκριση, εκτιμούν, με βάση τα στοιχεία που συνέλεξαν, ότι έχουν σχέση με την επίθεση, ενώ επίσης εκκρεμούν σε βάρος τους αποφάσεις για τροχαία παράβαση και άλλα μικροαδικήματα.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Διαψεύδει ο Καλαϊτζίδης

Από την άλλη πλευρά το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης, διέψευσε,  μέσα από τον προσωπικο του λογαριασμό στο Facebook, ότι οι δύο συλληφθέντες μετείχαν στην επίθεση στη Πρεσβεία των ΗΠΑ. Ειδικότερα, ανέφερε:

«Καμία σχέση δεν έχουν οι δυο συλληφθέντες με την ομάδα μας. Οι 14 σύντροφοι που συμμετείχαν στην παρέμβαση στην αμερικάνικη πρεσβεία έφυγαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Να χαίρεστε τον"Περσέα"σας.

ΥΓ. Αυτοί που έλεγαν ότι έχουμε πάει σε όλες τις πρεσβείες αλλά οχι στην πρεσβεία των ΗΠΑ τι έχουν να πούν τώρα;».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-1-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά