Logo

Για βιασμό 19χρονης ΑμεΑ κατηγορείται ο Αλβανός που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη



 
 

Για άλλη μία υπόθεση βιασμού κατηγορείται ο 20χρονος Αλβανός που έχει προφυλακιστεί για την βάναυση σεξουαλική κακοποίηση και την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Η νέα τραγική υπόθεση αφορά το βιασμό μίας 19χρονης που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και συνέβη την 1η Δεκεμβρίου 2018, δηλαδή τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών για την υπόθεση του βιασμού της 19χρονης, εντοπίσθηκε την Πέμπτη το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ένας 23χρονος Ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 20χρονο Αλβανό βίασαν από κοινού 19χρονη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο νεαροί το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018 φέρεται να οδήγησαν τη 19χρονη σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

Σε βάρος τόσο του 23χρονου Ρομά, όσο και του 20χρονου Αλβανού σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ο 23χρονος, ομολόγησε την πράξη του και σήμερα πρόκειται να προσαχθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ ο 20χρονος είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-1-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά