Logo

Ιωάννινα: Συνελήφθη 22χρονος έμπορος ναρκωτικών [φωτο]



 
 

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στους Μελιγγούς Ιωαννίνων 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 22χρονο δράστη σήμερα το πρωί στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της Τύριας) να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο. Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά του, δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάθμευσης και ανέπτυξε ταχύτητα.

Το όχημα ακολουθήθηκε και λίγο αργότερα, στην περιοχή των Μελιγγών Ιωαννίνων, ο 22χρονος το εγκατέλειψε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έρευνα που έγινε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν στα καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών -66- ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -122- κιλών και -150- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-122- κιλά και -150- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών,

το χρηματικό ποσό των -45- ευρώ,

δύο κινητά τηλέφωνα

Επίσης, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψαν τα παρακάτω:

Σε βάρος του 22χρονου συλληφθέντα εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών.

Το παραπάνω αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, είχε μισθώσει έτερος 22χρονος αλλοδαπός, που αναζητείται.

Εναντίον του συλληφθέντος ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί «εξαρτησιογόνων ουσιών» καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-1-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά