Logo

Άρπαξαν 6.000 ευρώ από ηλικιωμένο αφού τον ψέκασαν με αναισθητικό σπρέι



 
 

Δύο νεαρές Ρουμάνες ταυτοποιήθηκαν, κατόπιν αστυνομικής έρευνας, ως δράστιδες ληστείας σε βάρος 80χρονου, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην Κατερίνη.

Οι δύο γυναίκες, ηλικίας 23 ετών και 22 ετών, ψέκασαν τον ηλικιωμένο με αναισθητικό σπρέι και αφού τον ακινητοποίησαν, έψαξαν ανενόχλητες το διαμέρισμά του, από το οποίο άρπαξαν 6.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης  σχημάτισε εναντίον των δύο γυναικών δικογραφία στην οποία περιλαμβάνεται και το όνομα 30χρονου Αλβανού που ανέμενε τις δύο κατηγορούμενες στο όχημα αμέσως μετά την πράξη τους.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 22χρονη, λίγες μέρες αργότερα, αγόρασε με τα κλεμμένα χρήματα Ι.Χ. αυτοκίνητο, νομιμοποιώντας έτσι το ποσό που απέκτησε παράνομα, ενώ η ίδια σε προγενέστερο χρόνο φέρεται ότι εξαπάτησε 76χρονο άνδρα, τον οποίο έπεισε ότι δήθεν χρειάζεται χρήματα για λογαριασμό συγγενικού της προσώπου προκειμένου να απαλλαγεί εκείνη από υποτιθέμενους μαστροπούς που την προήγαγαν στην πορνεία. Με τον τρόπο αυτό κατηγορείται ότι πήρε σταδιακά πάνω από 9.000 ευρώ από το θύμα της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-1-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά