Logo

Ο Ένο Μάτα, καταζητούμενος για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, ο ένας ληστής του κοσμηματοπωλείου στη Μεσογείων



 
 

Ο 32χρονος Ένο Μάτα, που καταζητείται για τη δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας από τους δύο δράστες που εισέβαλαν την Πέμπτη σε κοσμηματοπωλείο επί της λεωφόρου Μεσογείων 6, στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί, που εξέτασαν το υλικό από το βίντεο του κλειστού κυκλώματος του κοσμηματοπωλείου, διαπίστωσαν ότι ο ληστής με τα ακάλυπτα χαρακτηριστικά ήταν ο Ένο Μάτα, ο Αλβανός καταζητούμενος ως ο ένας από τους δύο φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας του δικηγόρου. τον Οκτώβριο του 2017. 

Ο συγκεκριμένος δράστης φέρεται να είναι εκείνος που κατά τη ληστεία χαστούκισε την κόρη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου. 

Ο Ένο Μάτα μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - φέρεται ότι την διέπραξε μαζί με τον Ιμπραχίμ Μπραχιμάι, ο οποίος πρόσφατα δολοφόνησε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού τον συγκατηγορούμενό του Αλμπέρ Μπάκο - φέρεται να λήστεψε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου καθώς και μία τράπεζα στη Μεσσήνη, όπου διέφυγε με αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από το Ρέθυμνο Κρήτης και βρέθηκε καμένο έξω από χωριό στην Αρκαδία. 

Υπενθυμίζεται, ότι στη ληστεία του Ζωγράφου, που διαπράχθηκε τον Ιούνιο του 2018, ο Ένο Μάτα είχε αφήσει σημείωμα υπογράφοντας ως «Φτερωτός Μαραντόνα». Στο σημείωμα εκείνο έγραφε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-2-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά