Logo

Σπείρα ανηλίκων έκλεβε καταστήματα και μοτοσικλέτες



 
 

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. εξάρθρωσε σπείρα ανηλίκων, αποτελούμενη από τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό, που φέρεται ότι διέπραττε κλοπές από καταστήματα, καθώς και κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών και ΙΧ αυτοκινήτων. 

Ειδικότερα, οι ανήλικοι συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στη Δάφνη, την Ομόνοια και τον Νέο Κόσμο.

Ως προς τη μεθοδολογία της δράσης τους, βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, κινούμενοι με δίκυκλες μοτοσικλέτες και ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία είχαν κλέψει νωρίτερα, εντόπιζαν καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και με τη χρήση μεταλλικών αντικειμένων, όπως καπάκια φρεατίων, έσπαγαν τις προσόψεις και τις εισόδους των καταστημάτων, αφαιρώντας, στη συνέχεια, ταμειακές μηχανές και χρήματα.

Από την αστυνομική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί έως τώρα 20 κλοπές από καταστήματα, δύο κλοπές ΙΧ αυτοκινήτων και πέντε κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών, από τις περιοχές της Αργυρούπολης, της Ηλιούπολης, του Αλίμου, της Γλυφάδας, της Δάφνης, του Βύρωνα και της Νέας Σμύρνης.

Σημειώνεται, ότι οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, όπου ο εισαγγελέας αφού άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη τους παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-2-2019 από directNEWS.gr  


Τελευταία Αστυνομικά