Logo

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας 38χρονου αλλοδαπού τον περασμένο Οκτώβριο στην Ομόνοια



 
 

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα, εξιχνίασαν την  ανθρωποκτονία 38χρονου αλλοδαπού, που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 10-10-2018 στην περιοχή της Ομόνοιας. 

Όπως όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, δράστης του εγκλήματος είναι 48χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του Νόμου περί όπλων, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Σε βάρος του 48χρονου εκδόθηκε από ανακριτή ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης. 

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο δράστης και το θύμα, βραδινές ώρες της 10-10-2019, περπατούσαν μαζί στην περιοχή της Ομόνοιας, όταν για άγνωστη αιτία στην οδό Σωκράτους ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε τον 37χρονο αλλοδαπό και στη συνέχεια διέφυγε τρέχοντας.

Το θύμα κατευθύνθηκε τραυματισμένο, έξωθι του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας, όπου έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το θύμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο φερόμενος ως δράστης κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί για ληστείες, κλοπές, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Νόμου περί όπλων, ενώ το θύμα είχε κατηγορηθεί για ληστεία και παράνομη οπλοφορία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-2-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά